Aktuálisan meghirdetett témák és TDK információk

Az Építészmérnöki karon minden évben megrendezésre kerül a TDK (Tudományos Diákköri) konferencia. A konferencián diákok mutatják be az egyetemi tananyagon túlmutató tudományos jellegû munkájukat. Ezeket a munkákat a tanszék valamely oktatójának az irányításával készíthetik el a hallgatók csoportosan vagy egyénileg.

A dolgozatok lehetnek elméleti munkák, vagy készülhetnek összefoglaló munkaként például érdekes szerkezettípusról, épületekről. A felmerülő témához leginkább értő, vagy a hallgatóhoz legközelebb álló tanszéki munkatársak szívesen segítenek a dolgozat elkészítésében.

Ha valaki kedvet érez ilyen munka elkészítéséhez, az keresse meg Sipos András tanszéki TDK-felelőst, Sajtos István tanszékvezető urat, Domokos Gábort, a Szilárdságtan tárgyak előadóját, vagy azt az oktatót, akit konzulensnek gondol. Ha valakinek nincs konkrét elképzelése a dolgozat témájáról, csak annyit tud, hogy a tanszékhez kapcsolódó anyagokkal szeretne többet foglalkozni, akkor is bátran keressen minket!

Csatlakozva a Zöld Tanszék mozgalomhoz azt kérjük, hogy a jövőben a dolgozatok lehetőség szerint kétoldalas nyomtatással készüljenek.

Korábbi témák és eredmények